Hokikoondis sai MMil tulises mängus jagu Horvaatiast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Eesti hokikoondisel on teoreetiline võimalus pääseda Sotši olümpiamängudele.
Ka Eesti hokikoondisel on teoreetiline võimalus pääseda Sotši olümpiamängudele. Foto: Liis Treimann

Eesti jäähokikoondis kohtus Islandil peetavatel II divisjoni A-grupi maailmameistrivõistlustel täna Horvaatiaga ja võitis pingelise mängu 3:2.

Eesti - Horvaatia 3:2 (LÕPPSEIS)

Väravad: 1:0 5.06 Robert Rooba (Aleksandr Petrov, Lauri Lahesalu), 2:0 18.01 Aleksei Sibirtsev, 2:1 30.00 Joel Prpic (Kenneth Macauley), 2:2 50:23 Igor Lazic (Joel Prpic, Andrew Sertich), 3:2 58:05 Roman Andrejev (Sergei Novikov)

Avakolmandiku lõpetas Eesti 2:0 eduseisus. Viiendal minutil viis Robert Rooba arvulisest ülekaalust Eesti juhtima ning kaks minutit enne kolmandiku lõppu kasvatas Aleksei Sibirtsev edunumbreid.

Teisel kolmandikul sai aga Horvaatia mängida arvulises ülekaalus ning 30. minutil viskas Joel Prpic Kenneth Macaulay eeltööst ühe värava tagasi.

Viimase kolmandiku keskel viigistas Igor Lazic mänguseisu 2:2-le.

Kaks minutit enne lõppu viis Roman Andrejev aga Eesti taas 3:2 juhtima! Selle skooriga mäng ka lõppes.

Eesti koondisel on nüüd kirjas kahest mängus kaks võitu. Homme on turniiril puhkepäev, pühapäeval kohtutakse turniiri võõrustajate islandlastega. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles