Ajalugu teinud USA korvpallitähest sai värskeim PSG osanik

Copy
Kevin Durant
Kevin Durant Foto: FIBA.com

Pariisi olümpiamängude meeste korvpalliturniiril kuldmedali võitnud Kevin Durant otsustas end Prantsusmaaga rohkem siduda.

Prantsusmaa jalgpallihiid Pariisi Saint-Germain teatas, et nende üheks väikeosanikuks sai USA korvpallitäht Durant. ESPNi andmetel investeeris 35-aastane Durant mõned miljonid dollarid oma taskust, et klubi üheks osanikuks saada. Täpsemad summad jäid avaldamata.

Duranti abiga loodab PSG parandada oma müüginumbreid USAs, kus toimuvad järgmised jalgpalli suurturniirid. Teatavasti võõrustatakse seal 2025. aasta klubide MMi ning sellest järgmisel suvel jalgpalli MM-finaalturniiri.

Korvpalliliiga NBA üks säravamaid mängumehi on varem enda lembust jalgpalli vastu näidanud. Ta on üks osanikest ka USA jalgpalliklubis Philadelphia Union. Väidetavalt on ta pikalt olnud heades suhetes ka PSG presidendi Nasser Al-Khelaifiga, kes kutsus USA korvpalluri PSG mängumeestega Pariisis olles kohtuma.

Durant ise sai Pariisis hakkama ajaloolise saavutusega. Temast sai esimene korvpallur, kes on suutnud võita meeste turniiril neli olümpiakulda. Ta on võitvasse koondisesse kuulunud nii Londoni, Rio, Tokyo kui ka nüüd Pariisi suveolümpial.

Märksõnad

Tagasi üles