Paide mängis Lillekülas viiki, kuid langes Konverentsliigas konkurentsist

Copy
Paide linnameeskond võõrustas Tallinnas  A. Le Coq Arenal Rootsi tippklubi BK Häckenit.
Paide linnameeskond võõrustas Tallinnas A. Le Coq Arenal Rootsi tippklubi BK Häckenit. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna läks Paide Linnasmeeskond Konverentsiliiga kolmanda eelringi korduskohtumises vastamisi Rootsi klubi BK Häckeniga. Lillekülas peetud kohtumine mängiti 1:1 viiki.

Paari esimene kohtumine peeti Rootsis, kus Häcken võitis 6:1 Paidet. Eestis oli seis palju tasavägisem. Avapoolajal läksid külalised juba 7. minutil juhtima. Häcken mängis nurgalöögi lühikeselt lahti ja pall jõudis trahvikasti joone peal olnud vasakkaitsjale Adam Lundqvistile, kes läks löögile ning pall lendas Joseph Saliste rikošetist väravasse.

Paide pääses 33. minutil kontrarünnakule, kui paremas ääres sai palli omale Robi Saarma, kes läks löögile ning saatis palli väravasse. Teisel poolajal ei suutnud kumbki võistkond väravat lüüa ning Häcken pääses kahe mängu kokkuvõttes 7:2 edasi järgmisesse vooru. Sellega sai kahjuks aga Paide teekond Konverentsiliigas sellel hooajal läbi.

Eesti klubidest on Konverentsiliigas veel Tallinna Flora, kes läheb Lillekülas neljapäeval kell 19 vastamisi Islandi võistkonna Reykjaviki Vikinguriga. Esimene kohtumine peeti viimaste kodus, mis mängiti 1:1 viiki.

Tagasi üles