Samm Netflixi poole: WRCst vändatakse viimaks ometi seriaal

Copy
Adrien Fourmaux Sardiinia MM-etapil.
Adrien Fourmaux Sardiinia MM-etapil. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Tänapäeval on saanud üha populaarsemaks erinevad seriaalid, kus näidatakse spordimaailmas toimuvat. Nüüd lisandub nende hulka ka seriaal autorallist.

M-Spordi ja WRC-sarja promootori koostöös on valminud sari, mis kannab nime «More than Machine» («Midagi enamat kui lihtsalt masin» – toim). Tegemist on sarjaga, kus näidatakse reaalselt pilti autoralli tippkonkurentsis tegutsevast meeskonnast. 

Värskes linateoses saab näha M-Spordi sõitjate, inseneride, mehaanikute ja teiste tiimiliikmete igapäevaelu. Seda nii MM-etappide ajal kui ka nendeks valmistudes meeskonna Suurbritannias asuvas baasis. 

Esimene episood saab avalikuks 22. augustil ning selles näidatakse Keenia MM-etapil toimunut. Just seal teenis karjääri teise poodiumikoha M-Spordi sõitja Adrien Fourmaux. Lisaks sellele võib seal näha nii Fourmaux' kui ka Gregoire Munsteri arengut rallispordis.

«Olen väga uhke, et on saanud valmis seriaal WRC-meeskonnast ja sellest, mida selle elus hoidmine nõuab. Seal saab näha väga suurt pingutust ja mitmeid isiksusi, keda on lihtsalt meeldiv jälgida,» lausus M-Spordi juht Malcolm Wilson.

Kuueosaline seriaal jõuab avalikkuseni Youtube'i platvormil, kus tänasest on võimalik näha ka treilerit.

Tagasi üles