Kõva sõna! Karl Jakob Heina värske koduklubi palkas Madridi Realist ründaja

Copy
Juanmi Latasa tuuritas veel augusti alguses Madridi Realiga, nüüd on ta Valladolidi mees.
Juanmi Latasa tuuritas veel augusti alguses Madridi Realiga, nüüd on ta Valladolidi mees. Foto: William Volcov/ZUMA Press Wire/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliigasse tõusnud Valldolidi Real tegutseb aktiivselt turul. Eile löödi käed Eesti koondise väravavahi Karl Jakob Heinaga, täna Madridi Reali süsteemi kuulunud ründaja Juanmi Latasaga.

Kui meie mees liitus Londoni Arsenalist aastase laenulepinguga, siis hispaanlane osteti läbi aegade edukaimast klubist välja.

Märtsis 23. sünnipäeva tähistanud Latasa liitus Realiga juba 2016. aastal. Põhimeeskonnas jäi tal aga läbilöök tegemata, kirja läks vaid üks mäng.

Hispaania kõrgliiga kogemusest aga puudust pole. Viimased kaks hooaega veetis Latasa laenul Getafes. Selle perioodiga lõi ta kokku 50 La Liga matšis kolm väravat.

Latasa värske leping Valladolidiga kestab lausa 2029. aasta suveni. Nii teda kui ka Heina esitletakse kohalikule publikule reedel. Debüüdi võivad mõlemad teha esmaspäeval, kui Hispaania kõrgliiga hooaega alustatakse kodus Espanyoli vastu.

Tagasi üles