EMil särama löönud Yamali isa sai pussitamises raskelt vigastada

Copy
Lamine Yamal ja tema isa Mounir Nasraoui pärast Berliinis toimunud EM-finaali.
Lamine Yamal ja tema isa Mounir Nasraoui pärast Berliinis toimunud EM-finaali. Foto: Adil Benayache / SIPA / Scanpix

Jalgpalli EM-finaalturniiril särama löönud 17-aastane Hispaania koondislane ja Barcelona ründaja Lamine Yamali isa sattus Hispaanias koleda noarünnaku ohvriks ning viibib raskete vigastustega haiglaravil.

Meedia teatel on Mounir Nasraoui seisund kriitiline. La Vanguardia andmeil pussitati Yamali isa mitu korda Barcelona eeslinna Mataró ühes parklas.

Nasraoui sai rünnakus raskelt vigastada ja viidi kiirabiga Barcelona haiglasse. Viimastel andmetel on ta jätkuvalt raskes seisundis. Politsei alustas juhtumi suhtes juurdlust ja on juba mitu inimest kinni pidanud. Kuriteol on ka pealtnägijaid.

Yamal tegi eelmisel hooajal 16-aastaselt läbimurde Hispaania tippklubi Barcelona ridades. Veelgi laiemalt tuntumaks sai ta suvel toimunud EM-finaalturniiril, kui tuli Hispaania koondisega võitjaks. Ta vaimustas jalgpallifänne ka sel suvel Euroopa meistrivõistlustel, kui Hispaania võitis EMi.

Yamal lõi turniiril ühe värava, milleks oli poolfinaali 1:1 viigivärav Prantsusmaa vastu. Seitsme mängu peale andis ta neli väravasöötu. Esmaspäeval tegi ta esimese etteaste algaval hooajal Barcelona ridades, kui teenis 23 minutit mänguaega sõprusmängus Monaco vastu, mis kaotati 0:3.

Tagasi üles