M-Spordi tiimipealik: esineme üle oma võimete

Copy
Adrien Fourmaux (vasakul) ja Rich Millener.
Adrien Fourmaux (vasakul) ja Rich Millener. Foto: @World/M-Sport

Autoralli MM-sarja tipptriost kõige ahtamate vahenditega M-Spordi tiimipealik Rich Millener on senise hooaja käiguga väga rahul. 

Põhjusega. Esinumbri rolli kandev, esimest korda tippklassis täishooaega kaasa tegev Adrien Fourmaux on tänavu jõudnud neljal korral poodiumile. Alles kogemusi hankivad Grégoire Munster ja Martinš Sesks on samuti kohati näidanud head kiirust.

«Olen senise hooajaga väga rahul. Adrieni naasmine, tema ja tiimi areng, lähenemine ning küpsemaks saamine on olnud 2024. aasta märksõnad. Ta on olnud fantastiline. Aga see ei ole kaugeltki kõik. Tore on Gregiga koostööd teha ja näha, kuidas tema enesekindlus ning kiirus pidevalt kasvavad. Martinš oli Poolas ja Lätis imeline,» rõõmustas Millener wrc.com usutluses.

«Olen kõige enam uhke kogu M-Spordi tiimi üle. Tunnen taas, et esineme isegi üle oma võimete. Näitame maailmale, milleks on Ford Puma Rally1 auto võimeline. Teame, et selle masinaga saab võita. Meil on selleks ka piisavalt tugevad ekipaažid ja taustajõud.»

Ta toob võistkonna tugevuse näitena välja viimasel, Soome rallil juhtunu. Munsteri auto raske avarii järel töökorda putitati. «Meil oli neli tundi ja tiim saatis taas korda ime. See ongi meil veres. Selle pealt on hea minna vastu hooaja lõpule.»

Praegu on MM-sarjas väike paus. Hooaeg jätkub 5. septembril Kreeka kruusal.

Tõsi, kokkuvõttes M-Sport suurde mängu ei sekku. Võistkondlikus arvestuses kaotatakse Toyotale 168 ja Hyundail 188 punktiga. Individuaalselt jääb Fourmaux liidrist Neuville'ist maha 49 silmaga ja hoiab viiendat kohta.

Tagasi üles