15-kilose seljakotiga 25 000 sammu päevas on fotograafi jaoks olümpial üsna tavapärane pidev teelolemine. Kogusin siia küljele kokku mõned kaadrid, mida televiisorist vast ei näidatud. Pariisis kõndides tajud, et kogu virvarr käib ümber Eiffeli torni.

Kaadrisse jäid sõiduteel suudlev paar ja Seine’i jõe kaldal kõndiv kaunitar ülisuurte LOVE-kõrvarõngastega. Spordisaalis soovin alati kajastada ausaid hetki, olgu selleks siis rõõm või kurbus. Ühel pildil vaatab pronksmedalist ilma jäänud vehkleja Nelli Differt tühja seina, teisel jälle musitab võidurõõmus Janek Õiglane abikaasa Kendrat.

Ametlik 2024. aasta Pariisi suveolümpiamängude maskott Les Phryges jooksis pigem lati alt läbi. Stade de France’i publiku jättis ta väga külmaks. Maskott sümboliseerib antropomorfset Früügia mütsi, mis on ühtlasi Prantsusmaa sümboliks.
Ametlik 2024. aasta Pariisi suveolümpiamängude maskott Les Phryges jooksis pigem lati alt läbi. Stade de France’i publiku jättis ta väga külmaks. Maskott sümboliseerib antropomorfset Früügia mütsi, mis on ühtlasi Prantsusmaa sümboliks. Foto: Tairo Lutter