Olümpiavõitja Simone Bilesi ema tahab nüüd tütrega ära leppida

Copy
Simone Biles olümpial.
Simone Biles olümpial. Foto: Jeanne Accorsini/sipa/Scanpix

Biles võitis tänavu kolm olümpiakulda ja ühe hõbemedali. Tema bioloogiline ema Shanon Biles jälgis tütre sooritusi uhkusega, kuigi ta ei suhtle enam Simonega.

Shanon Biles pidi oma lapsed ära andma, kui Simone Biles oli vaid kuueaastane. Lisaks sportlasele võeti ära ka tema kolm õde-venda.

«Oma lastest oli raske loobuda, aga seda tuli teha. Ma ei suutnud nende eest hoolitseda. Ma tarvitasin siis narkootikume,» ütles Shanon Biles Daily Mailile.

Ka pärast seda on Shanon Bilesi elu olnud täis raskusi. Näiteks on ta erinevate liiklusrikkumiste ja kriminaalasjade tõttu kohtu ette antud 36 korral.

Viimased kaks aastat on ta probleemidest eemale hoidnud ning töötab kassapidajana. Enda sõnul on ta narkootikumidest loobunud.

«Olen taastumas, kuid olen elu lõpuni sõltlane. Pean lihtsalt õppima inimestest, kohtadest ja asjadest eemale hoidma. Muudan oma rutiini ja elan oma parimat elu,» lisas ta.

Shanon Bilesil pole Simone Bilesiga midagi pistmist. Näiteks ei osalenud Shanon eelmisel aastal Simone Bilesi pulmas.

Shanon Biles loodab, et olümpiavõitja võtab temaga ühendust. «Paluksin talt andestust. Kas me saame edasi minna? Ära mõista mind hukka minu mineviku pärast,» ütles Shanon.

Tagasi üles