Prantsusmaa jalgpallitähest Mbappést vändatakse film

Copy
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé Foto: Grzegorz Wajda / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Prantsusmaa jalgpallistaarist Kylian Mbappést vändatakse film, mis kajastab tema siirdumist Madridi Reali.

Madridi Reali ründajast Kylian Mbappést valmib dokumentaalfilm, mis toob vaatajateni sündmused alates 2023. aasta suvest, mil ta mängis veel Pariisi Saint-Germainis, vahendab Relevo.

Väidetavalt kujutab film nii Mbappé viimaseid kuid PSGs kui ka mehe siirdumist Madridi klubisse. Projekti juhib Prantsusmaa produtsent Antoine Le Roy.

3. juunil sai Mbappést ametlikult Madridi Reali mängija. Pooled sõlmisid omavahel viieaastase lepingu.

Alates 2017. aastast (esimene hooaeg laenulepinguga) Pariisi Saint-Germaini esindanud Mbappé tõusis kiiresti maailma üheks paremaks jalgpalluriks. Tema allkirjast unistasid kõik klubid üle maailma, ent prantslane otsustas Hispaania jalgpallihiiu Madridi Reali kasuks.

«See on unistuse täitumine. Olen väga õnnelik ja uhke, et saan liituda oma unistuste jalgpalliklubiga. Mitte keegi ei suuda mõista, kui elevil ma hetkel olen. Ma ei suuda oodata Madridi fännide ette astumist ja tänan neid juba praegu uskumatu toetuse eest. Hala (tere) Madrid!» teatas Mbappé sotsiaalmeedias.

14. augustil toimunud debüütmängus lõi Mbappé Madridi Reali eest värava, aidates valitseva Meistrite liiga võitja UEFA Superkarika finaalis hooaja esimese trofeeni. Madridi klubi alistas 2:0 Atlanta.

Tagasi üles