Poksistaari räpane lahutus: naine taotles lähenemiskeeldu ja võttis endaga kaasa meistrivööd

Copy
Andy Ruiz Jr.
Andy Ruiz Jr. Foto: ANDREW COULDRIDGE / REUTERS / Scanpix

Mehhiko-Ameerika poksija Andy Ruiz Jr. põhjustas poksiajaloo ühe suurima sensatsiooni, kui ta alistas 2019. aastal Anthony Joshua. Nüüd on ta aga jälle meedia huviorbiidis, seda räpaseks kiskuva abielulahutuse tõttu.

Viis aastat tagasi toimunud poksimatšis olid kaalul neli erinevat raskekaalu meistritiitlit. Hiljem kaotas Ruiz kordusmatši ja on viimastel aastatel ringis käinud väga vähestel kordadel.

Ka eraelus ei suju asjad nii, nagu mees sooviks. 34-aastane poksija lahutas hiljuti oma naisest ning lahkuminek ei läinud hästi.

Augusti alguses üle pika aja poksiringi astunud Ruiz astus siis Jarrell Milleri vastu ning matš lõppes viigiga. Hiljem meediaga suheldes kergitas ta saladuseloori lahutuse teemadel. Ta süüdistas eksabikaasat varguses.

«Mul on paar meistrivööd, kuid pärast lahutust varastati mult kõik. Peaaegu miljoni dollari väärtuses ehteid. Ja minu vöö. Ta võttis ka minu meistrivöö,» selgitas Ruiz DAZNile.

Tundub aga, et eksnaisel on olukorrast teine arusaam. Ta esitas oma mehe vastu lähenemiskeelu taotluse. Väidetavalt jäi Ruiz petmisega vahele. Pärast afääri ilmsikstulekut viskas naine minema suure osa Ruizi varadest.

«Ta taotles lähenemiskeeldu, et sundida mind minu ostetud majast lahkuma. Kõik mu asjad olid seal. Ta teadis seifi turvakoodi ja kõike. Nii et ta sõna otseses mõttes kõrvaldas mu. Ma ei hoolinud tol hetkel isegi ehetest. Aga meistrivööde võtmine tegi palju haiget,» lisas Ruiz.

Tagasi üles