Kalju purustas Kuressaare, Flora ja Paide said napid võidud

Copy
Alex Matthias Tamm (palliga)
Alex Matthias Tamm (palliga) Foto: Mati Hiis / Kalju FC

Jalgpalli Premium liigas mängiti pühapäeval kolm kohtumist. Punktitabeli teine Nõmme Kalju purustas koduväljakul Kuressaare, Paide Linnameeskond sai napilt jagu Pärnu Vaprusest ja Tallinna FC Flora võttis oma Nõmme Unitedi vastu.

Hiiu kunstmurustaadionil toimunud mängus tegid võõrustajad Saaremaa meeskonnaga sotid selgeks sisuliselt esimese veerandtunniga. Pavel Marin lõi Nõmme eest väravad 6. ja 16. minutil, 12. minutil oli täpne ukrainlasest mängija Danil Mašenko. Poolajapausile pääseti juba 4:0 eduseisul, kui 39. minutil avas väravaarve kõrgliiga parim väravakütt Alex Matthias Tamm.

Teise poolaja viiendal minutil lõi Tamm veel teisegi värava, Kuressaare auvärava sai endale nimele 65. minutil Gleb Pevtsov.

Paidel piidas koduplatsil Pärnu alistamiseks vaid ühest väravast. Paide alustas mängu tormakalt ning 13. minutil lõi seisuks 1:0 Dimitri Jepihhin. Kuigi eduseis oli napp, siis ei avanenud Vaprusel korralikku võimalust seisu viigistada ja Paide hooaja 13. võit oli tõsiasi.

Nädala alguses lõppes Flora eurohooaeg ning koduliigasse naasti võidukalt. A. Le Coq Arenal toimunud mängus üritati pikalt lahti murda tabeli punase laterna Nõmme Unitedi väravalukku. Võõrustajaid saatis edu alles 69. minutil, kui täpne oli Tony Varjund.

Tabeliliider on jätkuvalt Tallinna FCI Levadia. Nad on esineliku tiimidest pidanud mängu rohkem ning neil on 61 punkti. 12 punkti vähem on Kaljul, Floral on 42 punkti ja Paidel 41. Pärnu on 24 punktiga seitsmes, Kuressaare on sama punktisummaga kaheksas ja United on 12 punktiga kümnendal positsioonil.

Tagasi üles