VIDEO Skandaalne vahejuhtum ajas Djokovici vihale

Copy
Felix Auger-Aliassime (vasakul) ja Jack Draper arutamas skandaalset pallivahetust.
Felix Auger-Aliassime (vasakul) ja Jack Draper arutamas skandaalset pallivahetust. Foto: USA TODAY Sports / Susan Mullane / SCANPIX

Tennise Cincinnati Openil juhtus ootamatu intsident, mis ajas aegade edukaima mängija Novak Djokovici vihale.

Cincinnati Openi kaheksandikfinaal Jack Draperi (ATP 25.) ja Felix Auger-Aliassime (ATP 19.) vahel lõppes ootamatult kohtuniku eksimuse tõttu. Seisult 5:7, 6:4, 5:4 oli kasutada Draperil matšpall, ent Auger-Aliassime suutis oivalise tõrjega justkui punkti teenida. Kohtumine pidanuks tasamängult jätkuma, ent kohtunik luges punkti hoopis Draperi kasuks.

Hetkel, mil peakohtunik Draperi võitjaks kuulutas, algas paras segadus. Nimelt oli Auger-Aliassime veendunud, et punkt pidanuks talle kuuluma. Võitjaks kuulutatud Draper polnud samuti kindel enda võidus ja soovis viimase punkti uuesti mängimist. Reeglid seda ei võimaldanud ja kohtumine loeti lõppenuks.

Hiljem selgus, et kohtunik ikkagi eksis ja see ajas 24-kordse slämmivõitja Novak Djokovici vihale. Ta väljandes end sotsiaalmeedias.

«See on piinlik, et meil pole võimalik kasutada videokordust säärastes olukordades. Veelgi veidram on see, et meil pole reeglit, mis lubaks peakohtunikul enda otsust videokorduse põhjal muuta,» lausus Djokovic.

Tagasi üles