Vähidiagnoos šokeeris mäesuusakuningannat: ma ei suuda oma elu temata ette kujutada

Copy
Lindsey Vonn oli kohal ka Pariisi olümpial.
Lindsey Vonn oli kohal ka Pariisi olümpial. Foto: Natacha Pisarenko

Ajaloo üks paremaid mäesuusatajaid Lindsey Vonn veetis hiljuti mitu päeva Pariisis suveolümpiamänge nautides. Sealt koju naastes ootas teda ees aga šokk.

«Mu kallil poisil on vähk,» kirjutas ta ühismeediasse postitatud koerapildi kõrvale. 

«Kui ma Pariisist koju jõudsin, märkasin, et tema lümfisõlmed on kuidagi paisunud, pärast mida viisin ta jalamaid loomaarsti juurde. Seal saimegi kahjuks vähidiagnoosi,» jätkas 39-aastane ameeriklanna, kuid lisas, et Leo (Vonni koer) saab juba ka ravi. 

«Leo saab keemiaravi ja reageerib sellele hästi. Ta on veidi väsinud, ega mõista, mis ümberringi toimub, kuid on sellest hoolimata õnnelik poiss,» lisas ta. 

«Viimased paar nädalat on olnud minu jaoks väga karmid ja ma olen üritanud enda emotsioone varjata, kuid mul tuleb see lihtsalt välja öelda, et seda aktsepteerima hakata... Leo on mu esimene koer, kes on olnud minuga koos 11 aastat ja ma ei suuda isegi ette kujutada oma elu ilma temata.

Kavatsen veeta nüüd nii palju aega temaga kui võimalik ja toetada teda kõikidel tema raviprotseduuridel järgmiste kuude jooksul,» lisas Vonn, kelle auhinnakapist võib leida 11 tiitlivõistluste medalit: olümpiakulla, kaks OM-pronksi, kaks MM-kulda, kolm MM-hõbedat ja kolm MM-pronksi.

Märksõnad

Tagasi üles