Oivalise debüüdi teinud Hein pääses Hispaania kõrgliiga sümboolsesse koosseisu

Copy
Karl Jakob Hein
Karl Jakob Hein Foto: AFP / PATRICK T. FALLON / SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas debüteeris eile Eesti koondise esiväravavaht Karl Jakob Hein. Kohe esimeses kohtumises nullimängu teinud Hein valiti pärast võidukat debüüti avavooru sümboolsesse koosseisu.

Alles möödunud nädalal Londoni Arsenalist Hispaania kõrgliiga meeskonna Valladolidi Realiga liitunud Hein usaldati viivitamatult avamänguks algrivistusse. Eestlane tõestas kiiresti, et treenerid tegid õige valiku, kuna tema nullimängu abil alistati avavoorus 1:0 Espanyoli meeskond.

Heina esitus oli nõnda eeskujulik, et mitmed statistikaportaalid valisid ta Hispaania kõrgliiga avavooru sümboolsesse koosseisu. Portaali Sofascore hinnangul vääris kohta 11 parema hulgas Valladolidi ridades lisaks Heinale veel ka äärekaitsja Luis Perez.

Portaali WhoScored arvates oli Valladolidi ridades kohta 11 parema hulgas väärt lisaks Heinale ja Perezile veel ka Espanyoli vastu võiduvärava löönud Raul Moro.

Mõlema statistikaportaali hinnangul väärisid kohta sümboolses koosseisus lisaks Heinale ainult veel FC Barcelona tähtmängija Robert Lewandowski ja Madridi Reali ääreründaja Rodrygo. Esimene neist vedas kahe tabamusega Barcelona 2:1 võidule Valencia vastu ning teine suutis skoorida Reali 1:1 viigimängus Mallorcaga.

Tagasi üles