Mbappé nõuab PSGlt tohutut summat

Copy
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé Foto: FRANCK FIFE

Prantsusmaa jalgpallitäht Kylian Mbappé soovib juristide abil saada Pariisi Saint-Germainilt kätte maksmata töötasu.

Prantsusmaa väljaande Le Monde teatel nõuab Mbappé PSG-lt sisse 55 miljonit eurot. Summa hulka kuulub nii maksmata töötasu kui ka möödunud hooaja boonused, mis hõlmasid lepingupikendust. Ainuüksi lepingupikenduse eest pidanuks Mbappé teenima 36 miljonit eurot.

Mängija abilised saatsid ametliku teadaande klubile juba juunis, ent see meetod ei toonud tulu. Sestap astuti järgmine samm, mis võib PSG-le hoopis karmimad tagajärjed tuua. Nimelt ähvardab neid Mbappéle tasumata jätmisel eurosarjadest välja heitmine.

Mbappé otsustas võtta ühendust Prantsusmaa kõrgliiga katuseorganisatsiooniga, Prantsusmaa jalgpalliliiduga ja Euroopa jalgpalliliiduga (UEFA), et probleem lahenduse saaks. Portaali RMC Sport teatel võib Prantsusmaa kõrgliiga määrata klubile maksmata jätmisel üleminekukeelu. UEFA võib aga peatada PSG litsentsi, mis on vajalik Euroopa tippsarjades mängimiseks.

Mbappé tõusis PSGs kiiresti suurimaks täheks. Ta esindas klubi seitse hooaega ning kerkis nende aegade edukaimaks väravakütiks. Sel suvel otsustas ta liituda Madridi Realiga, kus juba avamängus ka skoori tegi. Tema värava toel õnnestus UEFA superkarikas alistada 2:0 Atalanta.

Märksõnad

Tagasi üles