VIDEO Poksilegendi ja tema tüdruksõbra intiimne postitus oli Instagrami jaoks liig

Copy
Oscar De La Hoya (vasakpoolne) koos Holly Sondersiga.
Oscar De La Hoya (vasakpoolne) koos Holly Sondersiga. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Legendaarne poksija Oscar De La Hoya üllatas taas sotsiaalmeedias miljoneid jälgijaid, postitades Instagrami intiimse tantsuvideo.

Videos esines 51-aastane De La Hoya koos oma tüdruksõbra, 37-aastase endise golfimängija Holly Sondersiga, kusjuures mõlemad olid väga napilt riides. Postitus sai vaid mõne hetkega Instagramis väga populaarseks, kogudes poole tunniga ligikaudu 6000 kommentaari.

Veidi hiljem eemaldas Instagram video sotsiaalmeediast, põhjuseks liiga vulgaarne sisu. Siiski hakkas kõnealune postitus kuvatõmmisena ühismeedias massiliselt levima.

«Avaldasime mõlemad naljaka video. Nüüd on see meie kontodelt eemaldatud,» kirjutas Holly Sonders hiljem sotsiaalmeedias.

De La Hoya sõnul on postituse kustutamise taga tema vaenlased. «Nad ei suuda mind õnnelikuna näha,» kirjutas mees Instagramis.

De La Hoya ja Sonders on suhtes olnud alates 2021. aastast. See pole esimene kord, kui paar mõne avaldatud postitusega poleemikat on tekitanud: eelmisel kuul avaldati Instagramis sarnane video, mis on ühismeedias ametlikult nähtav veel tänaseni.

De La Hoya on poksimises 11-kordne maailmameister.

Märksõnad

Tagasi üles