Olümpiamängude sensatsioonilisel sportlasel on igapäevaellu huvitav tagasipöördumine

Copy
Zhou Yaqin
Zhou Yaqin Foto: Cao Can/ZUMAPRESS.com / Scanpix

Hiina iluvõimleja Zhou Yaqin sattus ülemaailmse tähelepanu alla pärast seda, kui ta konkurente matkides otsustas medalit hammustada. Või vähemalt tõstis selle oma huultele.

Pariisi olümpiamängude poodiumil hammustasid Itaalia võistlejad Alice D'Amato ja Manila Esposito kaamera ees poseerides enda medaleid. Yaqin oli sellest alguses segaduses, kuid ka temagi tõstis medali huultele. Seda hetke armastati sotsiaalmeedias laialt.

Nüüd on Yaqin taas sotsiaalmeedias populaarne. Seekord on 18-aastane võimleja inimestes huvi äratanud ettekandjana oma pere restoranis Hunani provintsis Hengyangis.

Sotsiaalmeedia rakenduses X avaldatud video on kogunud ligi kolm miljonit vaatamist ja üle 20 000 meeldimise. Yaqin kannab videos Hiina olümpiakoondise vormi.

Juuresolevas tekstis on öeldud, et Yaqin puhkab koos vanematega, kuigi see pole tema jaoks lihtsalt puhkus, sest sportlane aitab ka oma vanematele kuuluvas restoranis teenindada.

Inimesed on imestunud selle üle, kuidas olümpiahõbe teeb oma pere restoranis tavalist tööd, kuid samas arvatakse ka, et tegu on turundustrikiga.

Tagasi üles