RÕVE! Sporditäht urineeris lennukis naisterahva peale

Copy
Gosder Cherilus
Gosder Cherilus Foto: Mark Tenally

Aastatel 2008–2016 Ameerika jalgpalli liigas NFL säranud kaitsemängija Gosder Cherilus jõudis sel nädalal taas USAs uudisteveergudele, kuid seda väga valedel põhjustel. 

40-aastane mehemürakas lendas pühapäeval nimelt Bostonist Dublinisse, olles tunnistajate sõnul juba enne reisi parajalt švipsis. Kuna lendu lükati aga kolm ja pool tundi edasi, kasvas Cheriluse joove selle ajaga veelgi. 

Kui mees lõpuks lennuki peale sai, polnud ta rahul oma istekohaga, väljendades enda pahameelt üle lennuki karjudes. Samuti käitus ta agressiivselt lennuteenindajatega, kuid nõustus esialgu siiski meele järele mitte olnud, kuid siiski ettenähtud kohale istuma. 

Umbes tund aega pärast õhkutõusu oli Cherilus aga püsti tõusnud, läinud temale meele järgi olnud kohal istunud vanema naisterahva juurde, avanud oma püksiluku ja proua peale urineerinud.

Tunnistajate sõnul lasi endine sporditäht tühjaks kogu oma põie ning tegevus kestis tubli 20 sekundit. Seda hoolimata lennukiteenindajate pingutustest teda takistada. Cherilust tiriti küll riietest ja kätest, aga 201 cm pikk ja ligemale 130 kg kaaluv mehemürakas lihtsalt ei liikunud, kuni tegu tehtud...

Intsidendi järel otsustas lennukikapten raudlinnul nina ümber pöörata ning naasis Bostonisse, kus Cherilusele politsei kutsuti. Pardale tulnud korrakaitsjatest oli mehemürakal ükskõik ja ta hakkas neile vastu. Lõpuks läks vaja nelja vormikandjat, et Cherilusel käed raudu panna ja ta pardalt maha saada.

Esmaspäeval astus endine Ameerika jalgpallur oma tegude pärast ka kohtu ette, kus kardinaalselt kõike eitas. Seda hoolimata kümnete tunnistajate ütlustest. 

Küll otsustas ta ühismeedias oma tegude pärast vabandada. «Öiseks lennuks valmistudes võtsin unerohtu, mida tavaliselt ei tee. Sellest tulenevalt muutus minu käitumine selliseks, milline ma tavaliselt pole. Ma soovin vabandada kaasreisijate ja lennuki meeskonna ees,» kirjutas ta Xi (endine Twitter).

Cherilus valiti NFLi 2008. aasta Detroit Lionsi poolt, kaheksa aasta jooksul jõudis ta kanda veel Indianapolis Coltsi ja Tampa Bay Buccaneersi särki.

Märksõnad

Tagasi üles