Polegi Ronaldo! Endine Reali juhendaja avaldas parima mängija, keda on treeninud

Copy
Rafael Benitez (esiplaanil) ja Cristiano Ronaldo.
Rafael Benitez (esiplaanil) ja Cristiano Ronaldo. Foto: JUAN MEDINA

Karjääri jooksul mitmeid tipptiime juhendanud hispaanlane Rafael Benitez avalikustas hiljuti parima mängija, keda tal on olnud au treenida. 

Paljude üllatuseks polnud see aga viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo, keda ta hooajal 2015/16 Madridi Reali peatreenerina juhendas. 

«Reali juhendades polnud mul võimalik seda muidugi öelda, kuid nüüd saan seda siiski teha. Stevie on parim mängija, keda olen eales treeninud,» viitas ta Liverpooli omaaegsele kaptenile Steven Gerrardile. 

«Tal oli lihtsalt kõik olemas. Ta oli nii hea ja tal jagus lõputult energiat, nii et võis mängida kastist kasti poolkaitsjana, kaitsjana... teha ükskõik, mida treenerina soovisid, sest ta mõistis lihtsalt jalgpalli,» sõnas juhendaja, kelle karjääri suurimaks saavutuseks on kahtlemata Meistrite liiga võit Liverpooliga. 

Suurematest autasudest võib tema auhinnakapist leida veel Euroopa liiga trofee (Chelseaga), UEFA karika ja Hispaania meistritiitli (Valenciaga), Inglismaa liigakarika (Liverpooliga) ja Itaalia karika (Napoliga).

Märksõnad

Tagasi üles