Midagi on küpsemas? Hyundai rallieelset testi katab saladuseloor

Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Soome rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Soome rallil. Foto: Bastien Baudin / Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Autoralli MM-sarja hooaeg on jõudmas lõpusirgele. Praegu valmistutakse ülejärgmise nädala lõpus peetavaks Kreeka etapiks.

Tänapäeval liigub võistluseelsetest testidest reeglina rohkelt video- ja/või pildimaterjali. Nii saame ka sel korral nautida näiteks Toyotaga kihutava Sebastien Ogier' stiilinäiteid.

Sama ei saa aga öelda Hyundai tiimi kohta. Rallit.fi andmetel alustati testidega juba esmaspäeval. Seega on nüüdseks kindlasti rajal käinud kogu Kreekas osalev trio: Ott Tänak, Thierry Neuville ja Dani Sordo. Ühtegi jäädvustust aga tegevusest pole.

Vaid Neuville postitas Instagramis foto endast enne ja pärast testipäeva. Pole teada, miks Hyundai oma tegevust saladuses hoiab. Igal juhul on see viimaste aastate kontekstis üsna haruldane olukord.

Võib-olla soovitakse midagi konkurentide eest varjata. Hooaja lõpp ähvardab kujuneda väga põnevaks. Individuaalarvestuses läheb viimasele neljale rallile vastu Neuville 168, Ogier 141, Tänak 137 ja Elfyn Evans 132 punktiga. Hyundai edestab tiimide konkurentsis Toyotat 20 silmaga.

Kreeka kruusal kihutatakse 5.–8. septembrini.

Tagasi üles