Karl Jakob Heina treener enne mängu Madridi Realiga: peame võitlema surmani

Copy
Paulo Pezzolano
Paulo Pezzolano Foto: realvalladolid.es

Pühapäeva õhtupoolik võib kujuneda äärmiselt põnevaks, sest ilmselt jookseb jalgpalliajaloo edukaima klubi Madridi Reali vastu platsile Karl Jakob Hein.

Eesti koondise väravavaht tegi esmaspäeval debüüdi Valladolidi Reali eest. Ühtlasi sai temast meie esimene vutimees, kes on osalenud Hispaania kõrgliiga mängus. Kui mõni päev tagasi kohtuti enda kaaluklassi kuuluva Espanyoliga, siis nüüd ootab ees väga tugev proovikivi.

«Peame esinema suurepäraselt. Eelmisel mängul pole tulevaga mingit pistmist. Neil on väga kõrge kvaliteediga mängijad. Peame olema kaitses eriti tähelepanelikud ja valmis kannatama,» ütles Valladolidi peatreener Paulo Pezzolano reedesel pressikonverentsil.

Avavoor tõestas, et ka Realis mängivad luust ja lihast inimesed. Pühapäeval lepiti võõrsil Mallorcaga 1:1 viiki. Valladolid võetakse homme kell 18 vastu kodustaadionil.

«Muretsen eelkõige sellepärast, kuidas suudame vastaste tugevusi neutraliseerida ning nende apsudest ka ise kasu lõigata. Peamine on mängida entusiastlikult ja võidelda kuni surmani. Peame oma särgi au kaitsma, see on peamine,» lisas Pezzolano.

Vähemalt eile ta algkoosseisu osas kaarte ei avanud. «Võib-olla tuleb mõni muutus. Aga üritan platsile saata parimas vormis võistkonna.»

Arvestades, et Hein oli La Liga avavoorus ainus enda värava puhtana hoidnud puurilukk, võiks Pezzolano teda ka nüüd usaldada. Väike muutuja on klubisisene konkurent Andre Ferreira, kes vabanes mängukeelust.

Standings provided by Sofascore
Tagasi üles