Kalle Rovanperä noomis kommentaatoreid: võib-olla pole alati parim ennustamisega tegeleda

Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing

Kahekordne autorallimaailmameister Kalle Rovanperä osales taaskord Drift Mastersi osavõistlusel. Ungaris toiminud etapp lõppes soomlasele pettumusega.

Võistluse alguses head minekut näidanud Rovanperä jõudis probleemideta Ungaris 16 parema hulka. Kaheksandikfinaalis läks ta duellis vastamisi kohaliku sõitja Kevin Piskoltyga.

Kaheksandikfinaali avasõit läks samuti Rovanperäl edukalt, ent teine enam mitte. Ühes kurvis ei õnnestunud soomlasel enda autot külglibisemisse saada ja see sai talle saatuslikuks. Ülekannet kommenteerinud eksperdid hindasid, et Soome ralliäss ei suutnud ungarlase tossupilves kurvi näha ja seepärast ka ebaõnnestus.

Rovanperä selgitas hiljem toimunut sotsiaalmeedias ja noomis ülekandega tegelenud inimesi. «Tehnilised mured tabasid mind 16 parema hulgas. Ülekannet kommenteerinud inimesed ütlesid, et kadusin justkui tossupilve ära, aga see pole tõsi. Võib-olla pole alati parim ennustamisega tegeleda, kui ei teata, mis sõitjaga tegelikult juhtus,» lausus Rovanperä sotsiaalmeedias.

Tagasi üles