Korvpallitäht tegi meeskonnakaaslastele enam kui 300 000 eurot väärt kingituse

Copy
Serbia korvpallitäht Nikola Jokic.
Serbia korvpallitäht Nikola Jokic. Foto: FIBA.com

Pariisi olümpiamängudelt pronksmedaliga lahkunud Serbia korvpallitäht Nikola Jokic tegi oma koondisekaaslastele väga kalli kingituse.

Serbia meedia teatel otsustas Jokic oma meeskonnakaaslasi tänada ilusa suve eest. Selleks kinkis ta kõikidele Serbia koondislastele Rolexi luksuskella. Ühe sellise väärtuseks on ca 29 000 eurot. See tähendas, et tema kingituse koguväärtuseks oli ca 319 000 eurot.

Jokici rahakotile see kingitus kindlasti ei hakka. Teatavasti teenib 29-aastane serblane ühe hooaja eest NBAs enam kui 45 miljonit eurot. Kogu karjääri vältel on ta NBAs taskusse pannud peaaegu 180 miljonit eurot.

Kolm korda NBA parimaks mängijaks valitud Jokic oli Pariisi olümpiamängude korvpalliturniiri üks säravaim mängumees. Tema kontosse jäi 18,8 punkti, 10,7 lauapalli ja 8,7 korvisöötu. Ta oli nende näitajatega kõikides kategooriates korvpalliturniiril parim. Seda polnud varem suutnud ükski korvpallur.

Jokic on kroonitud ka korra NBA meistriks. Ta suutis oma koduklubi Denver Nuggetsi viia 2023. aastal NBA meistritiitlini. Finaalis valiti ta ka parimaks mängijaks.

Märksõnad

Tagasi üles