Kaks Eesti koondislast jõudsid kodusel MMil esikümnesse

Copy
Mark-Markos Kehva.
Mark-Markos Kehva. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Eesti laskesuusatajatel õnnestus kodusel suvebiatloni MMil esikümnesse tõusta. Meesjuunioride jälitussõidus teenis Mark-Markos Kehva kuuenda ja Rasmus Tiislär kaheksanda koha.

Kehval õnnestus lamadestiirud puhaste paberitega läbida ja sedasi püsis ta medalimängus. Püstitiirudes jäi tal üles kaks märki, mis ei lubanud Otepääl ikkagi medalite eest heidelda. Lõpuks finišeerus Kehva 36,2 sekundit võitjast hiljem kuuenda kohaga.

Meesjuunioride hulgas krooniti maailmameistriks Vitalii Mandzõn, kel jäi küll kokkuvõttes üles neli märki, ent see ei takistanud teda esikohta hoidmast. Hõbemedali võitnud ja samuti neljal trahviringil käinud norralast Sivert Gerhardseni edestas ukrainlane 18,8 sekundiga. Pronks läks samuti Norrasse, kui kolmandana finišeerus Haavard Tosterud (4, +22,5).

Esikümnesse jõudis eestlastest veel ka Rasmus Tiislär, kes teenis kolme trahviringi juures kaheksanda koha. Kaotust võitjale kogunes tal 54,3 sekundit. Ramses Tiislär lõpetas jälitussõidu 38. (5, +4.41,4), Rasmus Vainomäe (7, +7.00,1) 49. ja Oskar Orupõld (6, +7.09,6 3+1) 51. koha.

Tagasi üles