TWITTERIMÖLL «Mbappé näeb Heina oma õudusunenägudes»

Copy
Karl Jakob Hein tõrjumas Madridi Reali ründaja Viniciuse lööki.
Karl Jakob Hein tõrjumas Madridi Reali ründaja Viniciuse lööki. Foto: Ruben Albarran / Zuma Press Wire / Scanpix

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Karl Jakob Hein pidas pühapäeval oma teise mängu uue koduklubi Valladolidi eest. Avamängus seljataguse puutumatuna hoidnud 22-aastane Hein ei suutnud staaridest kubiseva Madridi Reali vastu sama teha. Ometi pälvis 0:3 kaotuse saanud Valladolide väravavaht fännidelt oma etteaste eest kiitust.

Hispaania pealinnas Santiago Bernabéu staadionil enam kui 70 000 pealtvaataja silme all peetud kohtumises tegi Hein esimesel 45 minutil suurepärast tööd ja poolajapausile mindi seisult 0:0. Korduvalt ohustas tema väravat Realiga sel suvel liitunud ründeäss Kylian Mbappé, kuid Hein tegi suurepäraseid tõrjeid.

See pälvis ka fännide tähelepanu ja nii sai Londoni Arsenalist laenulepingu alusel Valladolidega liitunud Hein kiita.

«See postitus on tehtud kiitmaks Arsenali väravavahti Karl Heina, kes on laenul Valladolide Realis ja tegi Madridi Reali vastu imelisi tõrjeid,» kirjutati video juures.

Tõdeti ka, et kogemusi teenibki vaid kõige paremate vastu mängidest. Mängu ühes faasis oli Hein Reali tähtründajate vastu teinud kuus tõrjet.

Ühe parima kommentaari Heina aadressil kirjutas varjunime John Wickipedia taha varjunud tegelane, kelle arvates võis väravaarve avamata jätnud Kylian Mbappé selles paljuski eestlast kiruda. «Mbappé näeb täna õudusunenägusid, kus peaosa mängib Karl Hein.»

Nii mõnigi fänn avaldas imestust, miks investeerib Arsenal kümneid miljoneid väravavahtide soetamisele, kui neil on Hein, kes võiks juba vabalt olla Premier Leauge'i klubi põhimees.

Valladolidel on nüüd tabelis üks võit ja kaotus. Juba kolmapäeval jätkatakse Hispaania kõrgliigahooajaga, kui võõrustatakse sarnaselt neile endile esiliigast La Ligasse kerkinud Léganes'it.

Tagasi üles