Madridi Reali president kiitis Heina: ta on tõepoolest väga hea väravavaht

Copy
Florentino Pérez ja Ronaldo Nazario.
Florentino Pérez ja Ronaldo Nazario. Foto: Ruben Albarran / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Eesti koondise väravavahi Karl Jakob Heina koduklubi Valladolidi Real sõitis Hispaania jalgpalli kõrgliiga teises voorus külla Madridi Realile ja pidi vastu võtma 0:3 kaotuse. Hein jäi seejuures positiivselt silma Madridi klubi presidendile Florentino Pérezile.

Eesti koondise esikinnas tegi kolmele sisse lastud pallile vaatamata üldiselt korraliku mängu: kuna viimased kaks väravat löödi alles mängu lõpus, oli Madridi Realil tükk tegemist, et värskelt Hispaania kõrgliigasse tõusnud võistkonnast jagu saada.

Hein jäi silma ka Madridi Reali presidendile Florentino Pérezile, kes vaatas kohtumist koos Valladolidi omaniku Ronaldo Nazarioga. «Teil on hea mängija, tal on hea kehaehitus, ta on tõepoolest väga hea väravavaht,» vahendab väljaanne Defensa Central Pérezi sõnu.

Nazario olevat seejärel Madridi Reali presidendile selgitanud, et Hein on Valladolidis kõigest laenul ja tema mängijaõigused kuuluvad Londoni Arsenalile.

Juunis teatas Londoni Arsenal, et 2018. aastal nende noortesüsteemiga liitunud Hein pikendas klubiga lepingut. Inglismaal tema karjäär siiski ei jätkunud, kuna augustis sai ametlikuks eestlase siirdumine Hispaania kõrgliigasse. Valladolidi Realiga sõlmis Eesti koondise esikinnas aastase laenulepingu. 

Madridi Real – Valladolidi Real 3:0

Väravad: 50. Federico Valverde, 88. Brahim Díaz, 90+6. Endrick

Standings provided by Sofascore
Tagasi üles