La Liga ja Bundesliga on karmid, kuid seda nüüd vähemalt meie meestega

Copy
Kuigi kaadri järgi võiks seda arvata, siis see Kylian Mbappe löök võrgus ei lõpetanud. Miks? Sest Karl Jakob Hein sai näpud vahele!
Kuigi kaadri järgi võiks seda arvata, siis see Kylian Mbappe löök võrgus ei lõpetanud. Miks? Sest Karl Jakob Hein sai näpud vahele! Foto: Ruben Albarran

Karl Jakob Hein ja Karol Mets tegid pühapäeval pooletunnise vahega Eesti jalgpalli ajalugu. Valladolidi ridadesse kuuluv väravavaht Hein astus Madridi vutipühamus Santiago Bernabeul sealse Reali vastu, keskkaitsja Mets aga tegi Hamburgi St. Pauli ridades debüüdi Saksamaa Bundesligas.

Tulemused ei rõõmustanud – Valladolid kaotas 0:3 ja St. Pauli 0:2 –, kuid mõlemal 90 minutit platsil viibinud eestlasel oli õhtust kaasa võtta ka positiivset.

Hispaania La Ligas oli Hein nädal varem peetud avavoorus ainus väravavaht, kes suutis oma seljataguse puhtana hoida. Sellele vaatamata polnud kindlust, kas ta usaldatakse ka teises voorus postide vahele, sest mängukeelust vabanes klubi eelmise hooaja teine kinnas, suvel uue kolmeaastase lepingu sõlminud André Ferreira. Kui algkoosseis avaldati, selgus, et Hein saab astuda 70 178 pealtvaataja ette.

Tagasi üles