Eesti koondise viskekahur liitub TalTechi korvpallimeeskonnaga

Copy
Kristjan Kitsing (number 33).
Kristjan Kitsing (number 33). Foto: Raul Mee

Eesti korvpallikoondislane Kristjan Kitsing lõi käed TalTechi korvpallimeeskonnaga.

Möödunud hooajal Tartu Ülikool Maks & Mooritsa särki kandnud Kitsing rääkis, et uuel kooliaastal asub ta magistriõpingutele ning TalTechi meeskonnaga liitumine oli tema jaoks loogiline samm. «Üritan olla abiks nii nõu kui jõuga ning olla eeskujuks, et sporti ja kooli on võimalik ühendada!» märkis 33-aastane ääremängija.

Peatreener Alar Varrak: «Kristjaniga oleme vanad tuttavad ning oleme TalTechiga liitumisest rääkinud juba pikka aega. Kitsingu tulek annab meile juurde väga olulise lisakäigu pikkade osakonnas ning usun, et tema ohtlikkus kolmese tagant toob koju nii mõnegi võidu ning loob teistelegi ruumi kergemateks korvideks.»

Kitsingu lisandumisega on TalTechi meeskond komplekteeritud ja uueks hooajaks valmis. Uute nägudena on veel võistkonnas mängujuht Siim-Markus Post ja tagamängija Aleksander Tassa. Suvel liitus ülikoolisatsiga veel kolm Audentese spordigümnaasiumi lõpetajat: ääremängija Edvard Marius ning tagamängijad Herter Meiko Lindeberg ja Espen Mägi.

Lisaks Oliver Metsalule, Taavi Jurkatammele ja Ran Andre Pehkale jätkavad tiimis Kaarel Välb, Patrik Saal, Indrek Sunelik ning Rasmus Andre.

Juba reedel peab TalTech kell 16 kontrollkohtumise, kus vastamisi minnakse Läti ülikooli korvpallimeeskonnaga.

Tagasi üles