Mis järeldusi saab kodusest MMist teha? Sõna Lindingerile ja Tobrelutsule

Copy
Susan Külm sõitis end suvebiatloni MMil kolmel korral esikümnesse. Teda ergutab kõrvalt Eesti koondise peatreener Stefan Lindinger.
Susan Külm sõitis end suvebiatloni MMil kolmel korral esikümnesse. Teda ergutab kõrvalt Eesti koondise peatreener Stefan Lindinger. Foto: Eero Vabamägi

Eelmisel nädalal Otepääl peetud suvebiatloni MMi tuligi võtta täpselt suvise võistlusena teadmisega, et laskesuusatajad loevad tibusid endiselt talvel. Sportlased ja treenerid saavad teatud järeldusi aga kindlasti teha.

Eesti koondise peatreener Stefan Lindinger jäi hoolealuste tegemistega suures plaanis rahule. Mullu harjutasid koondislastest tema näpunäidete järgi vaid Regina Ermits ja Kristo Siimer. Tänavu on austerlasest juhendaja hoolealuseid rohkem, nende hulka on kolinud ka Rene Zahkna ja Hanna-Brita Kaasik ning noored Jakob Kulbin ja Mark-Markos Kehva.

Zahkna krooniti ühisstardist sõidus maailmameistriks ning koduse suurvõistluse võib kanda plusspoolele. Lindingeri sõnul saadi terve koondise kohta huvitavat tagasisidet.

Tagasi üles