Maailma seksikaim naine naaseb võistlusareenile

Copy
Paige Spiranac eelmisel nädalal NASCARi võistlusel.
Paige Spiranac eelmisel nädalal NASCARi võistlusel. Foto: Sean Gardner / Getty Images / AFP / Scanpix

Enam kui nelja miljoni jälgijaga golfitäht Paige Spiranac astub sel nädalal rajale ja lõpetab kaheksa aastat kestnud võistluspausi.

2022. aastal ajakirja Maxim maailma seksikaimaks naiseks valitud Spiranac osaleb täna algaval näidisturniiril, millest võtavad osa 16 golfimaailma kõige mõjukamat inimest sotsiaalmeedias.

Spiranac ongi endale rohkem nime teinud suunamudijana, sest on profina osalenud aastate eest vaid loetud turniiridel. Ta otsustas panustada hoopis sotsiaalmeedia sisuloomele ning aastaid hiljem võib öelda, et igati edukalt.

31-aastasel Spiranacil on Instagramis üle nelja miljoni jälgija, tervelt pool miljonit rohkem kui maailma tuntuimal golfiässal Tiger Woodsil. See teeb naisest maailma kõige jälgitavama golfimängija sel sotsiaalmeediaplatvormil.

Atlantas East Lake'il toimuva turniiri eel on Spiranac elevil ning usub, et tema oskused pole aastatega rooste läinud. «Olen väga närvis võimaluse eest taas võistlusgolfi mängida, mida viimati tegin kaheksa aastat tagasi. Olen sellest suurepärasest võimalusest elevil! Eesmärk on lõbutseda,» kirjutab Spiranac Xis.

The Creator Classic turniiri nime kandev võistlus on PGA Touri tunnustatud võistlus, mis leiabki aset vaid loetud päevad enne golfi suurturniiri. Lisaks Spiranacile võtavad nn mõjukate turniirist osa Garrett Clark, Fat Perez ja Bryan Bros.

Märksõnad

Tagasi üles