Taylor Swifti kallim sõlmis 100 miljonit väärt lepingu

Copy
Travis Kelce ja Taylor Swift.
Travis Kelce ja Taylor Swift. Foto: MIKE BLAKE / Reuters / Scanpix

Ameerika jalgpallitäht Travis Kelce, kes on Taylor Swifti elukaaslane, sõlmis 100 miljonit dollarit ehk pea 90 miljonit eurot väärt lepingu Amazoniga.

34-aastane Kelce alustas kaks aastat tagasi koos vanema venna Jason Kelce’iga taskuhäälingu tegemist. Saatega tõusti tõelistesse kõrgustesse aga alles 2023. aastal, kui tuli päevavalgele, et Travis Kelce semmib maailmakuulsa poplaulja Taylor Swiftiga.

Nüüd kirjutab Variety, et vendade Kelce’ide taskuhäälingut «New Heights» hakkab edaspidi produtseerima Amazon, mis maksis õiguste omandamise eest 100 miljonit dollarit.

Jason Kelce lõpetas karjääri eelmisel hooajal ja esindas terve profiteekonna jooksul vaid Philadelphia Eaglesit, kellega võideti 2018. aastal Super Bowl.

Travis Kelce’i karjäär jätkub Kansas City Chiefsi ridades. Ta on võitnud Super Bowli kolm korda, viimati tänavu veebruaris. Ning juba siis tundus, et USA üht suurimat spordisündmust varjutas rohkem Taylor Swift, kes pärast tiitlivõitu väljakule jooksis ja oma kaasat suudles.

NFLi uus hooaeg algab järgmisel nädalal, kui valitsev meister Chiefs läheb avamängus vastamisi Baltimore Ravensiga, kelle eest mängib eelmise hooaja kõige väärtuslikum mängija Lamar Jackson.

Tagasi üles