Jalgpalluri naine sai puhkusel šokeeriva sõnumi

Copy
Inglismaa kõrgliiga mäng (foto on illustratiivne).
Inglismaa kõrgliiga mäng (foto on illustratiivne). Foto: Phil Noble / Reuters / Scanpix

Naine viskas oma Inglismaa jalgpalli kõrgliigas (Premier League) mängiva abikaasa perekodust välja, kui viimane talle petmisega vahele jäi, vahendab Daily Mail. 

Vutimehe nimi ei ole teada, kuid väidetavalt osales ta sellel suvel toimunud jalgpalli EMil.

Naine oli lastega puhkusel, kui sai Instagramis sõnumina üllatava pildi tundmatult naiselt. Foto oli tehtud paari magamistoas ning sel oli näha kahte voodis lamavat kogu.

«Ma magasin teie mehega,» seisis Instagrami sõnumis.

Pärast seda oli puhkusel viibinud naine vaadanud telefonist kodu uksekaamera videosalvestust, millelt oli näha, et abikaasa oli tema äraolekul majja sisenenud koos võõra naisega.

Tuntud kõrgliigamängija väitis abikaasale, et foto on võltsitud, kuid naine ei uskunud teda, sest oli näinud videosalvestust.

Daily Maili anonüümne allikas sõnas portaalile, et naine oli juhtunust sügavalt häiritud ja nüüdseks on kooselu mehega lõppenud.

Briti ajalehe teatel olid mängija meeskonnakaaslased 2024. aasta jalgpalli EMi ajal mehe truudusetusest ja abielu purunemisest teadlikud ning tegid tema üle nalja.

Paar oli varem olnud mitu aastat õnnelikus abielus. Väidetavalt on kõnealune vutimees Inglismaa kõrgliigas väga tuntud nägu.

Märksõnad

Tagasi üles