Fännidega kakelnud jalgpalliässadele määrati pikad võistluskeelud

Copy
Copa America poolfinaalmängus läksid Uruguay koondislased Colombia fännidega kaklema.
Copa America poolfinaalmängus läksid Uruguay koondislased Colombia fännidega kaklema. Foto: IMAGO / Adrian Macias / IMAGO / Agencia-MexSport / Scanpix

11. juulil peetud Copa America jalgpalliturniiri tulises poolfinaalis alistas Colombia Uruguay 1:0. Lõpuvile järel leidis tribüünil aset massikaklus, millest võtsid osa ka vutimehed. Nüüd määrati viiele Uruguay koondislasele pikad mängukeelud.

Lõuna-Ameerika jalgpalliliit andis teada, et Uruguay ründajale Darwin Nunezile määrati viiemänguline võistluskeeld ning lisaks peab ta maksma 18 000 eurot trahvi.

Tottenhami poolkaitsjale Rodrigo Bentancurile määrati nelja- ning Barcelona kaitsjale Ronald Araujole, Madridi Atletico kaitsjale Jose Maria Gimenezile ja Napoli kaitsjale Mathias Oliverale kolmemänguline võistluskeeld.

Vutimehed peavad mängukeelu kandma Uruguay järgmistes ametlikes kohtumistes 2026. aasta MM-valikmängudes.

Mäletetavasti hakkasid Uruguay koondislased Copa America poolfinaaljärgselt Colombia fännidega kaklema. Võistkonna kapteni Jose Maria Gimenezi sõnul ähvardasid vastasmeeskonna liikmed mängijate perekondi.

«Meie pered olid tribüünil ja nende hulgas oli vastsündinud lapsi. See oli katastroof. Korrakaitsjaid ei olnud, nii et pidime ise enda perekondi kaitsma,» sõnas Gimenez.

Copa Americal triumfeeris Argentina.

Tagasi üles