Cristiano Ronaldo vastas irvhammastele

Copy
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Stringer / Reuters / Scanpix

Portugali ründestaar Cristiano Ronaldo reageeris teravalt kriitikale tema esinemise kohta 2024. aasta jalgpalli EMil.

«Kõik rääkisid, et ma olen 39-aastane ja hakkan vanaks jääma. Teate, miks nad seda ütlevad? Sest ma ei löönud EMil väravaid. Aga kas keegi räägib ülejäänust või minu minevikust? Lõin EM-valikmängudes kümme väravat. Enne 2024. aasta EM-turniiri lõin samuti kaks väravat Iirimaa vastu,» sõnas Ronaldo.

«Kriitikat tuleb alati, kuid inimesed unustavad ühe asja. Nad ütlevad, et Cristiano ei löö väravaid, aga ma lõin. Skoorisin kaks penaltit (mängujärgsetes seeriates). Olin esimene, kes ütles, et ebaõnnestusin, aga ma ei anna alla. Ma lähen ja löön selle penalti, isegi kui ma eksin. Olen alati selline ja ma ei peida end kunagi ega ütle, et mul on krambid,» lisas Ronaldo oma YouTube'i kanalil.

Meenutagem, et Portugali koondis jõudis 2024. aasta EMil veerandfinaali, kus kaotas penaltiseerias Prantsusmaa koondisele.

Umbes kuu aega tagasi lõppenud EM oli esimene suurturniir, kus Ronaldo ei löönud ühtegi väravat. Võimalusi selleks oli viies mängus, neist kahes koos lisaajaga.

Kohtumises Sloveeniaga ei suutnud portugallane realiseerida penaltit. Tõsi, ta skooris küll kahes mängujärgses penaltiseerias.

Seejuures sooritas Ronaldo turniiri jooksul kokku 23 pealelööki, rohkem kui ükski tema koondisekaaslane.

Märksõnad

Tagasi üles