Jaapani tennisisti riietus pälvis US Openil tähelepanu (2)

Copy
Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: Scanpix / AFP

Jaapani tennisist Naomi Osaka (WTA 88.) läks US Openi esimeses voorus vastamisi lätlanna Jelena Ostapenkoga (WTA 10.), mille esimene 2:0 võitis. Osaka riietus matšis pälvis palju tähelepanu.

«Ma tundsin, et kõik vaatavad mind pilkavalt, panin seetõttu kõrvaklapid pähe,» kirjeldas väljakule saabumist jaapanlanna, kelle jopet kaunistas matši ajal hiiglaslik roheline lips. Samuti oli ta lipsud sidunud nii oma valgete jalatsite kui rohelise seeliku külge.

Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: Scanpix / Andrew Schwartz / SIPA

«Mulle meeldib riietega eksperimenteerida. Mõned tenniseriided annavad mulle jõudu ning hea tunde. Kõik tahtsid minuga pilti teha. Loodan, et ma riietusega ei liialdanud,» sõnas jaapanlanna pärast ülekaalukat 6:3, 6:2 võitu Ostapenko üle.

Osaka servis üheksa ässa Ostapenko viie vastu. Lätlanna tegi kuus topeltviga, jaapanlanna ei teinud ühtegi. Osaka realiseerimisprotsent esimeselt servilt oli 80 protsenti, Ostapenkol oli 61 protsenti.

Järgmises voorus tuleb US Openil jaapanlannale vastaseks tšehhitar Karolina Muchova (WTA 52.). Matš peetakse Eesti aja järgi ööl vastu reedet kell 2.

Tagasi üles