Hyundai juhtivtöötaja: Ogier’ osalemine näitab, et Toyota on meeleheitel

Copy
Sébastien Ogier (keskel).
Sébastien Ogier (keskel). Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Hyundai WRC programmijuht Christian Loriaux arvab, et Toyota meeskond on päris meeleheitel, kui Sébastien Ogier on meelitatud osalema kõigil järelejäänud MM-etappidel ning ta tuli rajale isegi Soomes, kus ta küll kõigile üllatuseks võitis, kuid mis talle ajalooliselt pole meeldinud.

Augusti alguses Soome MM-ralli võitnud Ogier kerkis punktitabelis kõrgesse mängu, tõustes teiseks ning nüüd jahib ta oma üheksandat MM-tiitlit. Liider Thierry Neuville'ist jääb ta maha 27 punktiga, kolmandat kohta hoidev Ott Tänak jääb omakorda Ogier'st maha nelja punktiga.

Loriaux ei näe Ogier' koormuse tõusmises erilist muret. «Pole põhjust muretseda millegi pärast, mida sa ei saa kontrollida,» ütles ta paljutähenduslikult DirtFishile.

Christian Loriaux
Christian Loriaux Foto: Vincent Thuillier / Hyundai Motorsport

«Ma eeldan, et Séb teeb kaasa kõik rallid. Kui ta läks juba rallile, mis talle eriti ei meeldi, näitab see selgelt, et Toyota on tagajalgadel. Nad on tõesti stressis ja tunnetavad, et ainus viis meile kannule tõusta on tuua starti kogu armaada,» vihjas Loriaux Toyota soovile astuda kannale meeskondlikku punktiarvestuse liidrile Hyundaile, kellest jäädakse maha 20 punktiga.

«Selles mõttes on väga selge, et nende reaktsioon on meeleheitlik ja see on surve all olevate inimeste reaktsioon. Niisiis, see on hea: me avaldame neile survet. Kindlasti ei ole see lihtne ja ma ei taha lollina kõlada, aga mul on hea näha, et nad on surve all ja see on meie ülesanne, vastasega tuleb võidelda. See pole lihtne. Kui see oleks lihtne, teeksid seda kõik,» jätkas Loriaux.

Tagasi üles