BLOGI Barcelona lõi Valladolidi kaitsjate käkerdamise taustal Heina värava auklikuks

Copy
Barcelona tähtmängija Lamine Yamal ohustab Karl Jakob Heina väravat.
Barcelona tähtmängija Lamine Yamal ohustab Karl Jakob Heina väravat. Foto: AP Photo/Joan Monfort/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht Karl Jakob Hein sai Hispaania kõrgliigas jälle korraliku tööpäeva, kui tema koduklubi Valladolidi Real sõitis neljandas voorus külla FC Barcelonale. Kodumeeskond teenis ülikindla 7:0 võidu. Postimees vahendas kohtumist otseblogis.  

Enne mängu:

Suvel Londoni Arsenaliga lepingupikenduse sõlminud Karl Jakob Hein siirdus tänavuse hooaja eel laenulepingu alusel Valladolidi Reali, kelle puuri seni kõikides kohtumistes ka kaitsnud. 

Kui kahes kohtumises on tal õnnestunud enda seljatagune ka puhtana hoida - avavoorus alistati 1:0 Espanyol ning kolmapäeval viigistati 0:0 Leganesega - siis eelmisel nädalavahetusel tuli Heinal ohjata Madridi Reali staare.

Kuigi laias plaanis sai meie mees sellega hakkama, pälvides ka ohtralt kiitust, vaatas 90 minuti järel tabloolt vastu ikkagi 0:3 kaotus. Seega saab olema huvitav näha, milliseks kujuneb tänane kohtumine FC Barcelonaga, kes seni tunnistanud liigas ainult võite.

Arusaadavalt on just Barca kohtumise favoriidiks, kuid kui meeskonnad Hispaania kõrgliigas viimati kohtusid - seda 2023. aasta kevadel - jäi 3:1 peale Valladolid. See kohtumine, tõsi, toimus nende koduväljakul.

Standings provided by Sofascore
Tagasi üles