Tattar pani USAs püsti hooaja parima võistlusringi

Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Kermo Benrot / Postimees

Kahekordne kettagolfi maailmameister Kristin Tattar osaleb sel nädalavahetusel Michigan peetaval CCR Openil. Pärast teist võistluspäeva hoiab eestlanna teist positsiooni.

CCR Open on A-kategooria mõõduvõtt, kus konkurents veidi kesisem, kui tavapärastel profituuri osavõistlustel. Sellele vaatamata on Tattariga sel nädalavahetusel näiteks konkureerimas maailma kolmas number Ohn Scoggins.

Tattar ja Scoggins ongi CCR Openil pärast teist võistluspäeva kaks paremat. Seejuures on mõlemad näidanud suurepärast mängu, mis peegeldub ka skooridest. Pärast teist päeva on Scogginsi liidritulemus -21 ja Tattar kaotab talle kolme viskega. Seejuures suutis võrreldes avapäevaga eestlanna vahet kahe võrra väiksemaks mängida.

Teisel võistlusringil sai Tattar koguni skooriks -12, mida hinnati 1041 reitingupunktiga. Tegemist on Eesti kettagolfitähe hooaja parima võistlusringiga ja üldse naiste konkurentsis aasta paremuselt kolmas. Sellest on enamat suutnud ainult Scoggins, kes mänginud välja ka reitingud 1055 ja 1042.

CCR Openi võitja selgub juba pühapäeva hilisõhtul.

Tagasi üles