Messi ja Ronaldo purustasid järjekordse rekordi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo ja Messi jätkavad rekordite purustamist. Mõlemad mehed on sellel hooajal löönud liigas 41 väravat.
Ronaldo ja Messi jätkavad rekordite purustamist. Mõlemad mehed on sellel hooajal löönud liigas 41 väravat. Foto: SCANPIX

Eile õhtul toimunud Hispaania jalgpalliliiga mängudes said võidud kirja nii Real Madrid kui ka Barcelona. Real oli 3:1 parem Sporting Gijonist ja Barcelona alistas Levante 2:1.

Mõlemad meeskonnad jäid kaotusseisu, kuid Reali aitasid välja Gonzalo Higuaini, Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema löödud väravad ning Barcelona tagasituleku eest hoolitses Lionel Messi, kes hoolitses oma meeskonna mõlema tabamuse eest.

Messi ja Ronaldo on sellel hooajal Hispaania liigas löönud 41 väravat, mis tähistab liiga rekordit. Varasem rekord oli löödud eelmisel aastal, kui Ronaldo oli täpne 40 korral. Väravalööjate edetabelis kolmandal kohal on Radamel Falcao ja Higuain 21 väravaga.

Enne järgmisel nädalal toimuvat liidrite omavahelist lahingut on Reali edu Barcelona ees neli punkti. Hooaja lõpuni on jäänud viis vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles