Vigastuse kiuste MMile läinud eestlane: kui lennukist maha astusin, oli mu põlv nagu pall (1)

Copy
Andreas Trumm 2020. aastal.
Andreas Trumm 2020. aastal. Foto: Margus Ansu

Eesti mitmevõistleja Andreas Trumm jättis Peruus toimunud U20 MMil võistlemise pooleli. Nüüd selgitas noormees katkestamise tausta.

Trumm sai teha Limas toimunud MMil kaasa neli ala, ent pärast kõrgushüpet otsustas edasisest võistlemisest loobuda. Sotsiaalmeedias võttis noormees oma tegemised kokku ja tegelikult oli küllalt suur ime, et ta üldse Eesti koondist esindama sõitis.

«Kolm nädalat tagasi ärkasin veidra põlvevaluga. Kui tõusin voodist, siis sain aru, et midagi on taas meniskiga pahasti,» alustas Trumm postitust.

«Need olid kõige keerulisemad nädalad nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Püüdsin kõigest väest, et MMiks võimalikult heasse vormi saada. Kui olin viimase kolme nädala jooksul ca 20 arsti juures käinud, siis hakkas kõik justkui paremaks minema. Sain kuus päeva enne MMi esimest korda valuta jalutada.»

Kõik muutus oluliselt nukramaks, kui Eesti mitmevõistleja lõpuks Limasse jõudis. «Kui astusin 12 tundi kestnud lennureisilt maha, siis oli mu põlv nagu pall. See oli nõnda paistes, et lausa seismine muutus keeruliseks. Ainus positiivne asi selle juures oli minu tahtmine sellest kõigest läbi suruda,» lisas Trumm, kelle sõnul taandus paistetus paar päeva enne MMil startimist.

Kahjuks ei olnud ta ikkagi täielikult valmis, et MMil kümmet ala kokku panna. Pärast kõrgushüpet muutus valu kannatamatuks ja põlv paistetas taaskord üles. Trumm kavatseb kodumaal viivitamatult lasta arstidel põlve üle vaadata ja taas operatsioonile siirduda.

 

Märksõnad

Tagasi üles