Itaalia kõrgliiga jalgpallurit rööviti pärast mängu relva ähvardusel

Copy
David Neres
David Neres Foto: Scanpix / ZUMAPRESS.com

Laupäeval aitas Napoli ründaja David Neres viia oma koduklubi 2:1 võiduni Parma vastu. Pärast kohtumist langes brasiillane röövi ohvriks

Kui Neres laupäeva õhtul mängu sekkus oli tema koduklubi 0:1 kaotusseisus, Parma ründaja Ange-Yoan Bonny realiseeris avapoolajal penalti. Seisu viigistas teise poolaja teisel lisaminutil äsja Napoliga liitunud ründetäht Romelu Lukaku. Neres mängis suurt rolli just võiduvärava sünnis. Brasiillane andis kuuendal lisaminutil hea palli poolkaitsjale Andre-Frank Zambo Anguissale, kes nahkkera peaga väravasse suunas ja Napolile 2:1 võidu tõi.

Pärast kohtumist oli Neres koos oma elukaaslase Kira Winonaga teel Napolis asuvasse Parker'si hotelli, kui ühtäkki lõhkusid röövlid autoakna ja ähvardasid paari relvaga. Väljaande Italehti andmetel röövisid kurjategijad jalgpallurilt 100 000 eurot maksva käekella. Pärast seda hüppasid röövlid mootorrataste selga ja kihutasid minema.

Neres andis kuriteost teada politseile ning seejärel läks ta hotelli. Seal ootasid teda fännid, kuid brasiillane ei tahtnud nendega pilte teha. Poolehoidjad ei teadnud röövist midagi ning olid üllatunud, miks Neres nii käitus. Asi sai avalikuks alles pärast seda, kui Winona rääkis juhtunust sotsiaalmeedias.

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Kira Winona / Instagram

«David soovib vabandada fännide ees, kes teda hotelli ees ootasid. Kui ta staadionilt lahkus, lõhkusid kaks mootorrattaga sõitnud meest meie auto akna ja röövisid Davidit relvaga ähvardades,» rääkis Winona Instagramis.

Pärast kolme mänguvooru istub Napoli Itaalia kõrgliigas kuue punktiga neljandal kohal.

Tagasi üles