Heina treener vabandas pärast Barcelona krahhi kogu linna ees

Copy
Karl Jakob Hein (vasakul) pidi laupäeval oma võrgust välja võtma seitse palli.
Karl Jakob Hein (vasakul) pidi laupäeval oma võrgust välja võtma seitse palli. Foto: Scanpix / AP

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Karl Jakob Heina koduklubi Real Valladolid kaotas eile 0:7 Barcelonale. Pärast kohtumist rääkis eestlase koduklubi peatreener, et vastutus lasub tema õlul.

Hein sai Hispaania kõrgliigas jälle korraliku tööpäeva, kui tema koduklubi Valladolidi Real sõitis neljandas voorus külla Barcelonale. Kodumeeskond teenis ülikindla 7:0 võidu ning oli Valladolidist edukam igas elemendis. Pärast mängu vabandas Valladolidi peatreener Paolo Pezzolano fännide ja kogu linna ees.

«Võitlust polnud ja see on kahetsusväärne. Siin pole vabandusi. Me panime välja parimad mängijad ja ei suutnud võistelda,» rääkis juhendaja klubi kodulehel. «Plaan oli ründavamalt mängida, aga tegime seda liiga hilja. Tegime vigu ning meie kaitseliini taha saadetud pallid läksid meile kalliks maksma. Vastutus lasub alati treeneri õlul.»

Hispaania kõrgliiga hooaeg algas Valladolidile hästi, kui avamängus võideti 1:0 Espanyoli. Peale seda kaotati võõrsil 0:3 Madridi Realile ja mängiti kodus väravateta viiki Leganesiga. Esiliigast kõrgliigasse tõusnud Valladolid istub praegu tabelis nelja punktiga 14. kohal.

Tagasi üles