VIDEO Venemaa tennisist häbistas USA lahtistel pallitüdrukut (6)

Copy
Julia Putintseva
Julia Putintseva Foto: JAMIE SQUIRE / AFP / Scanpix

Venemaal sündinud, aga praegu Kasahstani esindav tennisist Julia Putintseva (WTA 32.) langes USA lahtistel konkurentsist ning elas enda ebaõnnestumist välja pallitüdruku peal.

Ta kaotas kolmanda ringi matšis 3:6, 4:6 itaallannale Jasmine Paolinile (WTA 5.). Mängust enam tähelepanu püüdis aga Putintseva käitumine ühe servi eel. Sotsiaalmeedias levivast videost ilmneb, kuidas pallitüdruk tegi oma tööd, ent mängija ignoreeris teda.

Nii mõnigi tennisesõber sai väga pahaseks. Putintsevat süüdistati halvas eeskujus. Lisaks viidati üldise austuse ja kommete puudumisele.

«Kes Putintseva enda arvates on? See on kohutav käitumine,» märkis 1989. aastal USA lahtistel triumfeerinud Boris Becker. 

«Jälk ülbus. Pallitüdruk pidanuks kolmanda palli tema pilkavasse näkku viskama,» lisas Suurbritannia üks tuntumaid ajakirjanikke Piers Morgan.

Tõsi, hiljem üritas Putintseva olukorda siluda. «Tahan pallitüdruku ees oma käitumise pärast vabandada. Ausalt öeldes polnudki asi temas,» kirjutas tennisist.

«Olin enda peale väga pahane, sest ma ei suutnud murdepallilt geimi võita. Sel hetkel olin emotsioonidest tühi ja vajusin enda mõtteisse. Ma ei keskendunud ümbritsevale ega sellele, kes mulle palle viskab. Kõik pallilapsed tegid hiilgavat tööd, nagu US Openil ikka.»

Tagasi üles