Suur galerii: Raju 9 raevukad matšid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Tallinnas Kalevi Spordihallis Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju üheksas üritus. Seitsmest matšist võitsid kuus eestlased ning kaotuse pidi vastu võtma vaid Pärnu võitlejanna Helin Paara.

«Üritus oli võimas – meie noored profidebüüdi teinud võitlejad näitasid end väga heast küljest. Jüri Jõgiste pidas vastasega maha tugeva püstilahingu, mis kulmineerus lätlasest oponendi nokautimisega teises raundis. Lauri Mägi hoidis Prantsuse võitlejat kolm raundi teravate ja täpsete käelöökide otsas kuni umbes minut enne matši lõppu mäng muutus - vastane saatis Lauri tugeva paremhaagiga nokdauni. Kuressaare võitleja Mägi aga taastus maas kiirelt ning üritas kohe käelukku rünnata. Matš lõppes Lauri Mägi võiduga läbi kohtunike enamuse otsuse. Alik Tseiko matš ei alanud just väga paljulubavalt – Alik tegi mitu ebaõnnestunud mahaviimiskatset ning vastane hoidis ilusti lööke noppides distantsi kuni hetkeni kui Tseiko tabas rootslast ühe raske parema haagiga,» rääkis üritusest MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

Vaata Raju 9 ametlikke tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles