2023. aastal tuli juunioride maailmameistriks iirlane William Creighton (pildil). Tänavu on ta Fordi roolis WRC2-sarjas pääsenud esikuuikusse vaid korra. 2022. aastal maailmameistriks tulnud Robert Virves suutis mullu auhinnaks saadud WRC2-startidega sama, kuid on tänavu palju paremas löögihoos.
2023. aastal tuli juunioride maailmameistriks iirlane William Creighton (pildil). Tänavu on ta Fordi roolis WRC2-sarjas pääsenud esikuuikusse vaid korra. 2022. aastal maailmameistriks tulnud Robert Virves suutis mullu auhinnaks saadud WRC2-startidega sama, kuid on tänavu palju paremas löögihoos. Foto: @World/M-Sport

Postimehe rallisaade «Parc Fermé» tegi eelvaate Kreeka MM-rallile ning selle käigus vaadati otsa ka erinevate MM-sarjade punktiseisule. Sel nädalal selgub JWRC meister ja viimasele etapile läheb liidrikohal vastu Romet Jürgenson, kel on võimalus tulla teise eestlasena juunioride maailmameistriks. Paraku on aga JWRC võiduga kaasnenud preemia nii mõnelegi sõitjale tähendanud surmalõksu. Miks? Selle üle arutlevad stuudios Karl Mihkel Eller ja Kauri Pannas. Head kuulamist!