WC külastus tekitas tennisetähes piinlikkust: vabandust, aga mul polnud teist võimalust (1)

Copy
Karolina Muchova.
Karolina Muchova. Foto: AFP/MATTHEW STOCKMAN/SCANPIX

Tennise USA lahtistel meistrivõistlustel selgus naiste üksikmängu kolmas poolfinalist. Selleks on Tšehhi tennisetäht Karolina Muchova (WTA 52.).

Möödunud aastal samuti USA lahtiste poolfinaalis mänginud Muchova jaoks on tänavune turniir alles kuues pärast rasket randmevigastust. Just see tabas teda möödunud aasta USA lahtistel, kus ta poolfinaalis toonasele tšempionile Coco Gauffile langes. 

Alles juunis profituurile naasnud Muchova mängis veerandfinaalis brasiillanna Beatriz Haddad Maia (WTA 21.) väga selgelt üle. Tšehhitari võidunumbriteks oli 6:1, 6:4 ja kohtumine kestis vaid 85 minutit.

Seejuures ei tundnud Muchova end kohtumise vältel kõige mugavamalt. Ta vajas teises setis arstiabi ning pidi korra ka kohtumise ajal WCd külastama. See viimane tekitas tšehhitaris veidi piinlikkust.

«See oli veider mäng. Mul olid väikesed probleemid, millest ma ei sooviks rääkida, kui see on teile mõistetav. Vabandust, kui kedagi häirisin, aga pidin lihtsalt WCsse ja tagasi jooksma. Mul polnud teist võimalust,» lausus Muchova pärast matši antud intervjuus.

Poolfinaalis läheb Muchova vastamisi kas maailma esireketi Iga Swiatekiga või kodupubliku ees mängiva Jessica Pegulaga (WTA 6.).

Tagasi üles