Eesti alustas Rahvuste liigat kaotusega. Peatreener Henn: viigivärav oli väga lähedal

Copy
Eesti jalgpallikoondise peatreener Jürgen Henn (keskel) märkis, et tervikuna said tema hoolealused Slovakkia vastu hästi hakkama.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Jürgen Henn (keskel) märkis, et tervikuna said tema hoolealused Slovakkia vastu hästi hakkama. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti meeste jalgpallikoondis võõrustas neljapäeval Lillekülas Rahvuste liiga C-divisjoni alagrupimängus Slovakkiat, külalised võitsid kohtumise 1:0. Rahvuskoondise peatreener Jürgen Henn jäi oma hoolealuste esitusega tervikuna rahule.

Kui avapoolajal suutsid meie mehed väravasuu puhtana hoida, siis teisel poolajal pidi peaaegu veatu mängu teinud Karl Jakob Hein ühe palli oma võrgust välja võtma. 70. minutil ründas Slovakkia vasakult äärelt, pall jõudis trahvikastis lõpuks külaliste ründajale Tomáš Suslovile, kes palli väravasse lõi ning oma kodumaa 1:0 juhtima viis. Eesti proovis kuni viimase üleminutini, kuid neil ei õnnestunud vastaste võrku sahistada.

«Vastane oli tugev. Mõningates momentides oli õnne, mille me oma võitlusega välja teenisime. Kordagi polnud sellist tunnet, et vastaste värav on kohe-kohe õhus. Suures pildis sai meeskond treeningul harjutatud kaitseplaaniga päris hästi hakkama. Teisel poolajal suutsime tekitada nendest üleminekuid, mis oligi meie plaan. Esimesel poolajal jäi sellest natukene puudu,» rääkis Henn pärast mängu pressikonverentsil.

Tagasi üles