Reedese päeva järel Kreeka rallit juhtiv Tänak: oleme rahul, kuid peame jätkuvalt keskenduma

Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Kreeka MM-rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Kreeka MM-rallil. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH/Austral

Autoralli MM-sari jätkub pärast mitmenädalast pausi Kreeka etapiga, kus reedese päeva järel on esikohal Ott Tänak ja Martin Järveoja (Hyundai).

«Tegu oli väga nõudliku päevaga. Olen väga õnnelik, et tulime sellest läbi ilma draama ja probleemideta. Kõike arvesse võttes oli tänane päev meie jaoks positiivne, samas teame, et pikk tee on veel minna ja samasugust minekut tuleb näidata ka kahel järgmisel päeval,» sõnas Tänak reedese päeva kokkuvõtteks sotsiaalmeedias.

«Kuni Ogier`d tabanud probleemini püüdsime autos leida õiget tasakaalu, et temaga võidelda. Viimased kaks kiiruskatset olid palju paremad, kuid ralli ei seisne vaid kiiruses: vajame ka töökindlust. Oleme rahul, kuid peame jätkuvalt keskenduma,» lisas Eesti ralliäss.

Nagu eelpool mainitud, hoiab reedese päeva järel Kreeka MM-ralli üldjärjestuses liidripositsiooni Tänak. Dani Sordo on eestlase järel teine, kaotust 21,8 sekundit ja kolmandal kohal platseerub Thierry Neuville (+45,2). Kõik need rallisõitjad on pärit Hyundai meeskonnast.

Parima Toyota sõitjana platseerub Sébastien Ogier reedese päeva järel neljandal kohal (+2.26,4).

WRC2 klassis haaras reedese viimase katsega liidriohjad Robert Virves (Škoda) ning Rally3-autoga jahib JWRC-tiitlit Romet Jürgenson (Ford).

Postimees vahendab sündmusi otseblogis.

Tagasi üles