Suurüllataja närvid ei pidanud US Openil vastu: ta oksendas keset mängu

Copy
Jack Draper
Jack Draper Foto: MIKE SEGAR / Reuters / Scanpix

USA lahtiste poolfinaalkohtumine itaallase Jannik Sinneri (ATP 1.) ja briti Jack Draperi (ATP 25.) vahel võttis teises setis dramaatilise pöörde.

Kui Sinner teist setti 4:3 juhtis, hakkas Draperil nii halb, et ta oksendas keset väljakut – kokku tegi ta seda kolmel korral.

Sellega sekeldused ei piirdunud: mõne aja pärast tegi maailma esireket Sinner liiga oma randmele, mistõttu tehti mängus meditsiiniline paus. Itaallane võitis dramaatilise matši 7:5, 7:6, 6:2.

Draper sõnas matšijärgselt, et halva enesetunde tingis põnevus: esimest korda karjääri jooksul mängis ta suure slämmi turniiri poolfinaalis. «Enne matši mul probleeme ei olnud, aga siis hakkas pinge kasvama,» ütles ta.

«See oli tõepoolest füüsiline matš. Püüdsin sellega vaimselt sammu pidada. Teda on raske võita,» tunnustas Sinner seevastu britti. Itaallase jaoks oli see karjääris esimene kord, mil ta jõudis USA lahtistel finaali, vahendab Iltalehti. 

Finaalis läheb Sinner vastamisi ameeriklase Taylor Fritziga (ATP 12.), kes alistas poolfinaalis 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1 kaasmaalase Frances Tiafoe.

Tagasi üles